Media

Hieronder staan verschillende audio- en videofragmenten over MINNAAR LEUGENAAR MOORDENAAR

In een videoclip vertel ik over MINNAAR LEUGENAAR MOORDENAAR: wat ik belangrijk vind aan een goede thriller, wat het cruciale inspiratiemoment was, hoe ik van een bloemlezing aan losse taferelen kwam tot een coherent verhaal en hoe ik diepgang zoek in het karakter van de hoofdpersoon en zijn tegenspelers.

De videoclip vind je terug op YouTube: https://youtu.be/gawvDRxP5r0

Op 16, 17 en 20 november heeft de lokale radio van Waasmunster, RWL-event radio, een interview met mij uitgezonden. In 3 afleveringen kreeg ik de kans te vertellen over MINNAAR LEUGENAAR MOORDENAAR in een interview met Rie Maes.

Interview met Rie Maes, deel 1
Interview met Rie Maes, deel 2
Interview met Rie Maes, deel 3, en lezing van een deel van het eerste hoofdstuk uit MINNAAR LEUGENAAR MOORDENAAR