Media

Hieronder staan verschillende audio- en videofragmenten over MINNAAR LEUGENAAR MOORDENAAR

Twee studenten van de Arteveldehogeschool vertellen over hun project rond MINNAAR LEUGENAAR MOORDENAAR. Zij kregen de opdracht te bestuderen hoe je een boek bij de lezer krijgt, en wat daar allemaal bij komt kijken. Ze brengen dat voor mijn boek in de praktijk. Hierover vertellen zij op VRT NU. Je kan hun bijdrage aan de Boekenmarathon bekijken door in te loggen op VRT NU en te klikken op deze link:

https://www.vrt.be/vrtnu/a-z/boekenmarathon/6-november/boekenmarathon-s6-novembera32/

De studenten organiseerden ook een webinar ter vervanging van de literaire avond van 5 november, waarin ik mijn boek zou voorgesteld hebben, mocht corona geen roet in het eten gegooid hebben.

Link op Facebook: https://fb.watch/1AhtHjsxZU/

Link op Youtube: https://youtu.be/PoPuKiPVpvc

In een videoclip vertel ik over MINNAAR LEUGENAAR MOORDENAAR: wat ik belangrijk vind aan een goede thriller, wat het cruciale inspiratiemoment was, hoe ik van een bloemlezing aan losse taferelen kwam tot een coherent verhaal en hoe ik diepgang zoek in het karakter van de hoofdpersoon en zijn tegenspelers.

De videoclip vind je terug op YouTube: https://youtu.be/gawvDRxP5r0

Op 16, 17 en 20 oktober heeft de lokale radio van Waasmunster, RWL-event radio, een interview met mij uitgezonden. In 3 afleveringen kreeg ik de kans te vertellen over MINNAAR LEUGENAAR MOORDENAAR in een interview met Rie Maes.

Interview met Rie Maes, deel 1
Interview met Rie Maes, deel 2
Interview met Rie Maes, deel 3, en lezing van een deel van het eerste hoofdstuk uit MINNAAR LEUGENAAR MOORDENAAR

Op 11 oktober werd ik geïnterviewd op de regionale radio RBS :

Interview op RBS in de studio te Zele op 11 oktober 2020

Op december 2020 was MINNAAR LEUGENAAR MOORDENAAR de thriller van de maand op Radio Centraal. Deze uitzending staat jammer genoeg niet meer online.

Credit attribution

De kaft van MINNAAR LEUGENAAR MOORDENAAR is gemaakt op basis van stockfoto’s. De rechten werden enkel met dit doel geklaard. Het is dus verboden het beeld van de kaft op welke wijze dan ook te kopiëren en/of als derde persoon voor om het even welk doel te gebruiken. De credit attributions voor de verschillende onderdelen van het beeld zijn: © Can Stock Photo jc_cards / gina_sanders / eyegelb / popovaphoto / Silberkorn