Het korte leven van Y en Y en andere verhalen

Eind november 2023 verschijnt een bundel kortverhalen.

Ik debuteerde in 2020 met Minnaar Leugenaar Moordenaar, een spannend boek dat zich afspeelt binnen de Cosa Nostra, de Siciliaanse maffia. In 2022 schreef ik een vervolg, Vijf Vrouwen, een anti-maffiaroman. Ik werk aan een derde deel om in een trilogie de hele geschiedenis van de maffiafamilie Russo te vertellen.

Ondertussen publiceer ik blogs op www.wvanvooren.blog en schrijf kortverhalen. Voor dit bundeltje koos ik er vier. Ze zijn heel verschillend: soms realistisch (Nellie) of met een vleugje erotiek gekruid (Het korte leven van Y en Y), imaginair (Muziek in mijn oor) of een dierenverhaal voor volwassenen (Suzy).  Het zijn stuk voor stuk spannende vertellingen met verrassende plotwendingen.